Simpnäs Offshore

Första tävlingen tillsammans slutade med en tredje plats i klassen.

Inget V24 väder gjorde att vi inte hade någon chans mot Foppa med Wirback i nav stolen. Peppe med lillebror i nav stolen gjorde några knop mer och drog iväg även han.
Eftersom vi kör med röda/oranga siffror bör vi ligga längst bak i starten, dock när masterbåten kommer ligger vi långt fram och ingen hakar på... Sakta puttrar vi efter masterbåten för att se vad som händer med resten av startfältet. Jodå Foppa, Wrenkler och de flesta övriga i starten kommer i fullfart och sen var det i princip bye bye. Dock lyckas vi komma ikapp längst ut på banan på startvarvet och kör även förbi de flesta W-kattor, men sen var det inte så mycket mer med det. Vi tog oss runt banan.
Några olyckor, men inga allvarliga personskador. W-89 med bröderna Hertz kan man ju inte annat än tycka synd om, första tävlingen med nya ekipaget när motor med allt bara ramlar av. Rakt ner på 40meters djup...

Vi ser detta som en lyckad tävling för oss, eftersom det ändå var första racet för oss tillsammans. Vädret var ganska perfekt och vi slapp regn.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback